divendres, 17 d’abril del 2020

RECEPTES CLASSE PRIMER A- HORT I FOTOS VACANCES PASQUA .

MÉS FOTOS I RECEPTES :

LIONEL


 MICHELLE




COM JA SABEU N' AINA DE S' HORT TÉ UN BLOG MOLT GUAPO I ENS HA DEIXAT UNA PROPOSTA DE CUINA , AVUI HE VISITAT EL SEU BLOG I HE VIST QUE ALGUNS DE VOSALTRES JA HEU ENVIAT RECEPTES .



MOLT BÉ , IBAI , MARINA I TONI .




Na Marina de 1r A ens he enviat la seva recepta de crespells. 
Segur que molts de vosaltres en fareu aquests dies. Vos animau a provar-ho?
Són boníssims!

530 g de farina
120g de sucre
120 g de saïm
2 vermells d'ou
100 g d'oli de girasol
100g de suc de taronja
1 culleradeta de canyella
ratlladura de llimona




Ara que comença a fer calor, no hi ha 
res més bo i refrescant que un gelat!!
 En Toni ens envia la seva recepta de gelat de maduixa. 
Bo, fresquet i amb vitamines!





N'Ibai de 1r A ens ha enviat una recepta que té moooolt bona pinta! 
Ha fet una coca amb les carabasses del seu hort i els ous de les seves gallines.
Vos animam a fer-la a casa i a enviar una foto. 
Si voleu enviar altres receptes també les penjarem.
avidal@fassers.org
ifiol@fassers.org


NA ZOE M' HA ENVIAT AQUESTES FOTOS DELS SEUS OUS DE PASQUA DECORATS , MOLT BÉ ZOE !!!!



N'ADRIAN I NA DAVINIA TAMBÉ HAN ENVIAT FOTOS I RECEPTES QUE HAN FET :

DAVINIA

  

Chiviricos cubanos:
-  500gramos de harina
- 2gramos de sal
- 100gramos de azúcar
-  180ml 
una veZ fritos se le pone azúcar por arriba 

ADRIAN
CRESPELLS SENSE GLUTEN.

 
Receta:
1 huevo
50g azúcar
80g manteca cerdo
80g Harina arroz
160 g maicena
Media cucharadita goma xantana
50g zumo de naranja natural

PEP .

EN PEP S' HA ANIMAT I HA FET UNA DE LES PROPOSTES DE CUINA 



NA NÚRIA I NA MARGA TAMBÉ EN VAREM FER I AQUEST VA SER EL RESULTAT 


EN LIONEL ENS HA ENVIAT AQUESTA FOTO :

I MIRAU LA PLANTA DE NA MARINA COLL :

I NA DANIELA TAMBÉ ENS HA ENVIAT LES SEVES FOTSO DE PLANTES .






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VIDEOS ACOMIADAMENT PRIMER

VIDEO COLOR ESPERANZA . FEIS CLICK AQUI  VIDEO FOTOS PRIMER A . FEIS CLICK AQUI